Informatie voor locaties

St. Betoeterd organiseert de Muziekcarrousel omdat actief muziek maken een verrijking is in ieders leven! En zelf muziek leren maken begint met kennis maken met de diverse mogelijke instrumenten. Juni 2016 is de Muziekmaand van Midden-Drenthe!

Voor deze workshops zijn we op zoek naar geschikte locaties, in Beilen, Westerbork, Smilde of de buitendorpen, voor één of meerdere dagdelen in de maand juni.
Elke workshop duurt plm. een tot anderhalf uur en biedt plaats aan minimaal 8 deelnemers.  het maximum aantal is afhankelijk van de locatie en de opzet van de workshop.
In elke workshop staat één of meer instrument(groep)en centraal. Deelnemers krijgen toegang tot de workshops door gebruik te maken van een speciale strippenkaart.

Wat hebben wij te bieden?
U heeft ‘muzikale reuring’ in uw pand, iets dat wellicht inspireert tot verdere samenwerking met Stichting Betoeterd ofwel de workshopleiders.
Alle locaties worden opgenomen in een centrale agenda/rooster.
U ontvangt (nieuw!) publiek binnen de muren van uw locatie.
En, we zijn staan open voor ideeen over combinatie-arrangementen, b.v. inclusief catering, bedrijfsrondleiding, etc.
Er zijn ook sponsoringmogelijkheden.

Uit de geinteresseerde locaties selecteren wij (indien mogelijk) de locatie voor een start-/eindconcert.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Locatie(s)

Ik ben/wij zijn in principe in staat en bereid om in juni als gastheer te fungeren van een of meerdere muziekworkshops van de Muziekcarrousel 2016.

Toelichting